Coca-Cola Zero celebreaza lansarea noului film James Bond printr-o avanpremiera

Coca-Cola Romania, in parteneriat cu The Light Digital Cinemas, primul cinema integral digital din Romania, celebreaza printr-o avanpremiera mult-asteptatul film James Bond, "QUANTUM OF SOLACE". Acesta va fi lansat oficial in Romania de catre InterComFilm Distribution in data de 7 noiembrie. Avanpremiera VIP oferita de Coca-Cola Romania si The Light Digital Cinemas, cu sprijinul InterComFilm Distribution, are loc in primul cinema integral digital din Romania, The Light Digital Cinemas, joi, 6 noiembrie.

"Compania Coca-Cola a asociat la nivel global brandul Coca-Cola Zero cu mult-asteptata aventura James Bond "QUANTUM OF SOLACE". Acesta este primul parteneriat promotional international pentru brandul Coca-Cola Zero, a carui lansare globala si de succes a inceput in 2005. Parteneriatul consolideaza pozitionarea masculina a brandului Coca-Cola Zero prin asocierea cu filmul "QUANTUM OF SOLACE". Suntem bucurosi sa marcam acest parteneriat si in Romania nu doar prin campania integrata de marketing si comunicare, ci si prin avanpremiera locala a filmului.", a spus Dragos Militaru, Market Manager Romania si Moldova.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

ionela voinea
acum 15 ani
foarte frumos evenimentul fitze peste fitze. o "mica" problema - nu am reusit sa vedem filmul! din cauza unor "probleme tehnice", filmul nu poate rula dupa ora 23, asa ca s/a blocat la jumatate. Asta dupa ce am asteptat (si suportat alte probleme tehnice de sonorizare) vreo 2 ore inceperea filmului!
Ana Militaru
acum 15 ani
comment aici: http://www.iqads.ro/a_9589
ionela voinea
acum 15 ani
Eu am fost invintata de McCann si tot de la ei astept explicatii


Branded


Related