BTL Account Manager @ TAG / Grupul WOPA

Anunt valabil pana la data de 2024-03-10
Companie: Trade Activation Group
Specializare: Marketing, BTL, Account
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Bună, ești pasionat de BTL? Și noi!
Hai să vedem dacă ne potrivim și pe mai departe!

Noi suntem Trade Activation Group - una dintre cele mai fresh companii de trade marketing, facem parte din Grupul de comunicare WOPA și căutăm un coleg pasionat, entuziast și dedicat pentru a prelua rolul captivant și palpitant de BTL Account Manager.

Despre Noi:
Suntem o echipă dinamică, fresh și orientată spre rezultate. Abordăm fiecare proiect cu profesionalism, punând accent pe relația cu clientii noștri, pe detaliile strategice & creativitatea inovatoare [nu doar în idei de campanii, ci și în felul nostru de a face lucrurile] și colaborarea la fiecare nivel.

Valorile reprezintă un fundament esențial în orice mediu de lucru, iar într-un domeniu dinamic precum BTL-ul [events, trade, instore, field], ele devin ancora noastră în procesul de creare a experiențelor memorabile pentru clienți.

În calitate de BTL Account Manager, pe lângă plusul de energie și expertiză pe care ne așteptăm să îl aduci echipei noastre, pentru că suntem o companie care pune mare preț pe valorile noastre fundamentale ne-ar bucura să știm că împărtășești aceleași principii și vei contribui la succesul echipei și a proiectelor prin:

Inovație - Creștem împreună: Suntem în căutarea unui BTL Account Manager care aduce o perspectivă proaspătă și inovatoare în echipa noastră. Cei care văd o provocare în fiecare proiect și au abilitatea de a propune soluții inovatoare sunt cei pe care îi căutăm.

Colaborare - Echipa noastră, forța noastră: Lucrăm într-un mediu unde colaborarea eficientă este esențială. Căutăm un profesionist care să încurajeze comunicarea deschisă, să împărtășească idei și să creeze sinergii în cadrul echipei noastre și al clienților noștri.

Client-Centricitate - Experiențe memorabile: Avem în vedere un BTL Account Manager care înțelege importanța punerii nevoilor clienților în spot light. Prioritizarea clienților și abilitatea de a crea experiențe memorabile sunt cheile succesului în această poziție.

Etică profesională - Transparență și Integritate: Valorile noastre includ o conduită profesională ireproșabilă. Căutăm un candidat care să respecte standardele etice, să promoveze transparența și să acționeze în mod corect și onest în toate interacțiunile profesionale.

Rezultate durabile - Contribuție pe termen lung: Ne dorim un BTL Account Manager care să vadă dincolo de rezultatele imediate și să contribuie la construirea unor relații solide și durabile cu clienții noștri.

 

Pe scurt, căutăm pe cineva care:

 • Iubește lumea fascinantă a BTL-ului;
 • Este un adevărat profesionist, pregătit să-și pună abilitățile în valoare pentru a crea campanii memorabile;
 • Abordează proiectele activând o gândire strategică și creativă;
 • Este orientat spre rezultate.

 

Responsabilități principale:

 • Dezvoltarea și implementarea strategiilor BTL în strânsă colaborare cu clienții noștri.
 • Gestionarea relațiilor cu clienții și dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung.
 • Planificarea, coordonarea, implementarea și supervizarea proiectelor BTL pentru a asigura livrarea la cel mai înalt nivel și a atinge obiectivele stabilite.
 • Identificarea și explorarea constantă a oportunităților de creștere și inovație în domeniul BTL.
 • Coordonarea echipelor interne conexe (creație, producție, implementare) pentru a asigura servicii de calitate.
 • Analizarea datelor și raportarea performanței campaniilor către clienți.

 

Cerințe:

 • Experiență anterioară în gestionarea conturilor și în domeniul BTL [events, trade, instore, field]
 • Abilități excelente de comunicare și negociere.
 • Capacitatea de a lucra eficient sub presiune și de a gestiona multiple proiecte simultan.
 • Orientat către rezultate și atenție la detalii.
 • Creativitate și abilități de rezolvare a situațiilor.

Dacă împărtășești aceeași pasiune pentru lumea fascinantă a BTL-ului, ai o abordare proactivă și simți că ne potrivim, trimite-ne CV-ul tău.

Dacă suntem pe aceeași lungime de valori, :) noi suntem pregătiți să începem o călătorie inspirațională împreună! 
Let’s TAG @TAG!

Aplica la acest job

Branded