PPC Manager @ CRAFT Interactive

Anunt valabil pana la data de 2024-03-18
Companie: Craft Interactive
Specializare: PPC, Marketing, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

DACĂ
Te preocupă tot ce înseamnă inovația digitală numită PPC, faci cu mare atenție research pe cuvinte cheie și Trends, termen ca Performance Max sau RSLA nu îți sunt străine, nici Demand Gen, Attribution sau Retargeting…

ATUNCI
Hai cu noi în echipă să creștem rezultatele campaniilor digitale ale brandurilor din portofoliu, să vezi ce impact au ideile tale strategice, personalizate pentru contextul de business ale conturilor de publicitate, de care te vei ocupa.

ÎȚI SOLICITĂM SĂ
Ai mereu mintea deschisă la tot ce e nou în Performance Media, să nu îți scape niciodată noile tendințe noi PPC, să zâmbești in fiecare dimineață pentru a primi mai multe zâmbete înapoi, să îți dorești să te autodepășești constant.

AI UN PLUS
Dacă ai experiență de minim 2 ani în campanii, dacă ai certificarile Google Ads la zi, iar dacă limba pe care o vorbești zilnic este Conversion Rate Optimization, atunci ne potrivim.

OFERIM
Traininguri și un mediu dinamic să îți îmbunătățești talentele de performance, o echipă faină plină entuziastă și pachet salarial meritocrat progresiv.

Aplica la acest job

Branded


Related