Copywriter @ Mercury360

Anunt valabil pana la data de 2024-03-22
Companie: Mercury360
Specializare: Marketing, Digital, Copywriter
Tip job: Hybrid (Office & Remote), Full Time
Nivel: Senior, Middle

Căutăm COPY cu suflet

ChatGPT:

Suntem în căutarea unui magician al cuvintelor, un stăpân al mesajelor, și un povestitor priceput pentru a se alătura echipei noastre de creație. Dacă ești un Copywriter cu minim 10 ani de experiență în publicitatea mai tradițională (ATL) și cea mai directă (BTL), cu o pasiune pentru lumea digitală, avem o oportunitate specială pentru tine.
 

Dacă ai o experiență solidă în crearea de conținut captivant și eficace pentru industria bunurilor de larg consum (FMCG), suntem interesați să te cunoaștem. Ce aduce la masă experiența ta în retail? Este un mare avantaj și un plus pentru noi.
 

Dar asta nu e tot! Dacă ai strălucit și ai adus strălucire echipei tale obținând premii la festivaluri de publicitate, atât la nivel local, cât și internațional, atunci suntem și mai încântați să te avem alături de noi.

Human:

După cum bine poți vedea, ChatGPT nu o să înlocuiască un copywriter (sperăm) prea curând. Prin urmare, hai să ne cunoaștem și să facem împreună advertising de care să fim mândri, cu insight, substanță creativă și craft, pentru conturi comerciale, dar și pentru conturi de suflet (campanii sociale).

Suntem și relaxați, dar și antrenați pentru orice proiect. Iar programul sigur o să îți placă. Lucrăm dintr-un birou cu vedere la lac, dar și de acasă. Ce zici?

Așteptăm Cv-ul și portofoliul tău.

Aplica la acest job

Branded


Related