Propaganda are un nou Director Media

Propaganda are un nou director la conducerea departamentului de media, Svetlana Bulacu. Svetlana activeaza in acest domeniu de peste 11 ani si a mai ocupat pozitia de Media Director in cadrul altor companii si agentii locale.

Svetlana Bulacu a coordonat in ultimii trei ani, activitatea media la Cosmote, unde a gestionat activitatea departamentului de la realizarea procesului media pana la crearea si dezvoltarea de proiecte speciale integrate strategiei media. Svetlana a mai lucrat anterior la Altex si MindShare Media, acoperind astfel o arie mai larga de domenii, de la business de retail, la servicii financiare, sector farmaceutic si FMCG.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MindShare Media

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related