Propaganda a castigat contul de media pentru Plus

Propaganda a fost desemnata castigatoare in urma licitatiei organizata de Plus in luna iulie pentru contul de media. La licitatie au mai participat agentiile: Universal McCann si Mediaedge:Cia.

"Suntem fericiti sa lucram alaturi de colegii nostri de la creatie pentru contul Plus. S-a realizat o legatura foarte buna intre abordarea de media si campania creativa, lucru care a aratat ca Propaganda are o strategie globala apreciata", spune Svetlana Bulacu, Media Director la Propaganda.

Campania de media realizata de Propaganda consta intr-un mix pentru presa, radio si TV. Pe langa media, Propaganda mai furnizeaza serviciile de strategie, creatie, client service si productie pentru toate actiunile ATL si BTL, ca urmare a castigarii licitatiei organizate in luna aprilie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related