Propaganda a castigat contul de media pentru Plus

Propaganda a fost desemnata castigatoare in urma licitatiei organizata de Plus in luna iulie pentru contul de media. La licitatie au mai participat agentiile: Universal McCann si Mediaedge:Cia.

"Suntem fericiti sa lucram alaturi de colegii nostri de la creatie pentru contul Plus. S-a realizat o legatura foarte buna intre abordarea de media si campania creativa, lucru care a aratat ca Propaganda are o strategie globala apreciata", spune Svetlana Bulacu, Media Director la Propaganda.

Campania de media realizata de Propaganda consta intr-un mix pentru presa, radio si TV. Pe langa media, Propaganda mai furnizeaza serviciile de strategie, creatie, client service si productie pentru toate actiunile ATL si BTL, ca urmare a castigarii licitatiei organizate in luna aprilie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneRelated