Hill & Knowlton a achizitionat agentia Feedback Hill & Knowlton din Polonia

Hill & Knowlton, unul din cele mai mari grupuri in comunicare ale lumii, a anuntat achizitionarea pachetului integral de actiuni al companiei de PR Feedback Hill & Knowlton din Polonia, in urma careia a devenit proprietarul subsidiarei poloneze. Dupa o colaborare de 10 ani, recenta achizitie vine sa consolideze prezenta Hill & Knowlton in Europa Centrala si de Est si confirma intentiile companiei de a-si continua expansiunea pe pietele strategice in pofida crizei economice mondiale.

Fondata in anul 1994, agentia Feedback Hill & Knowlton, cu sediul la Varsovia, este una dintre cele mai importante companii de consultanta pe o piata de PR aflata in plina dezvoltare. Cei peste 30 de specialisti ai agentiei detin o competenta solida in toate domeniile de PR si ofera consultanta profesionista in comunicare clientilor locali, dar si internationali precum GSK, HSBC, Michelin, Samsung, Reckitt Benckiser si Pepsi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related