Business Superbrands a omagiat excelenta in branding in Romania

Editia a doua a Programului Superbrands Romania a ajuns la final o data cu lansarea celui de-al doilea volum al cartii Business Superbrands pentru Romania si cu acordarea trofeelor 2008 Business Superbrands. Ceremonia dedicata recunoasterii performantei exceptionale in branding a avut loc in cadrul Galei Superbrands, desfasurata aseara la Hotelul Marriott din Bucuresti. Au participat reprezentanti la nivel inalt ai mediului de afaceri, companii si organizatii reprezentative, membrii ai Consiliului de Onoare Business Superbrands, presa de specialitate, alti invitati speciali.

Evenimentul a fost deschis de catre Catalina Stan - Managing Director al Superbrands Romania si presedinte al agentiei de comunicare strategica BDR Associates. Invitati de onoare au fost Anne Marie Martin, CEO al British Romanian Chamber of Commerce, desemnata si Maestru de Ceremonii, precum si Rhett Lego, Director de Operatiuni pentru Europa al Organizatiei Superbrands si respectiv Anca Harasim, Director Executiv al Camerei de Comert Americane in Romania care au decernat trofeele Business Superbrands.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related