Spotlight, finalista la EACA Care Awards 2009

Spotlight este finalista la al doilea festival international cu campania "Sa pastram Apele Curate". Dupa Green Awards, unde a fost premiata la categoria Best Green International Campaign, Spotlight intra in finala EACA Care Awards 2009.

EACA Care Awards isi propune sa rasplateasca campaniile de marketing social, promovand campaniile de responsabilitate sociala din Europa si sprijinind initiativele care aduc in prim-plan grija pentru oameni, resurse si mediu.

Spotlight este singura agentie din Romania intrata in shortlist-ul festivalului, fiind nominalizata la categoria Local and Regional Authorities cu campania "Sa pastram Apele Curate" dezvoltata pentru Administratia Nationala "Apele Romane". Campania s-a desfasurat pe parcursul anului 2008 si a avut ca scop informarea si educarea publicului cu privire la efectele poluarii apelor iar rezultatul a constat in strangerea a 500 de tone de PETsti si meDOZE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related