Infinit Solutions semneaza campania Eco Challenge pentru Honda Tranding Romania

Infinit Solutions semneaza cea mai recenta campanie Honda Trading Romania, Eco Challenge, o competitie organizata cu scopul de a aduce in atentia soferilor stilul ecologic de a conduce. Aceasta campanie vine ca un raspuns al modului agresiv de a sofa al conducatorilor auto in general, cu un impact daunator asupra mediului inconjurator.

Desfasurata pe o perioada de 3 luni (martie - mai), campania se adreseaza tuturor soferilor din Romania, printr-o abordare educativa si in acelasi timp distractiva. Eco Challenge este o campanie interactiva ce sustine spiritul ecologic printre soferi, realizata sub forma unei competitii, cu scopul de a starni interesul soferilor atat pentru tema ecologiei, cat si pentru tehnologia inovativa verde dezvoltata de catre Honda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related