Logo Bigger semneaza campania de lansare a cursurilor "Open Bell", organizate de Bell Bucharest

Intr-o vreme in care multi prefera sa stea cuminti la cutiuta, Logo Bigger si Bell Bucharest, unul dintre cei mai apreciati traineri de limbi straine, au lansat Open Bell, un produs care promite sa ofere persoanelor fizice oportunitatea de a scapa de grijile provocate de criza economica. Potrivit Logo Bigger, brieful a venit ca o veritabila provocare, in conditiile in care pana acum Bell Bucharest se adresa doar zonei corporate. Noua campanie trebuia sa aduca rapid notorietate produsului atat in randul scolarilor, adolescentilor, adultilor cat si a expatilor.

Conceptul, construit in jurul mesajului "Fa o miscare inteligenta!", a rezolvat intr-un mod eficient aceasta ecuatie plina de variabile. In final a reusit sa transmita, clar si convingator, ideea ca orice curs de limba engleza din Open Bell iti poate oferi un avantaj competitiv profesional.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Logo Bigger

"I want my Logo Bigger" este expresia favorita a oamenilor de marketing. Suntem o agentie independenta, pasionata de branding si comunicare. Agenda noastra se pliaza, mai intai de toate, pe obiectivele clientilor.... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related