PepsiAmericas a ales GMP PR pentru comunicarea corporate

Din luna aprilie, in GMP PR se bea Pepsi. Agentia a fost selectata in urma unei licitatii sa gestioneze comunicarea corporate pentru producatorul si distribuitorul de bauturi racoritoare PepsiAmericas.

GMP PR va oferi PepsiAmericas servicii de consultanta, media relations, crisis management, comunicare interna, organizare de evenimente si sprijin in dezvoltarea si implementarea programelor CSR.

In Romania, PepsiAmericas produce si distribuie marcile Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Lipton Ice Tea, Gatorade, Prigat si Roua Muntilor, si are 1250 de angajati.

"2009 este un an important in viata companiei. Avem multe vesti bune si aveam nevoie de un partener cu experienta, care sa aduca un suflu nou in comunicarea noastra corporate", spune Ana-Maria Maciuca, PR Responsible PAS Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Sectiune



Related