Grey Bucuresti lanseaza blogul agentiei

Incepand de astazi, facem public accesul la blogul echipei Grey, echipa care a primit recent trei confirmari ale eficientei si creativitatii la festivaluri internationale de publicitate. Dupa shortlist-ul la Euro Effie pentru campania Fairy - "One Drop" - a urmat o nominalizare la Cannes pentru Eastpak - "Provocari urbane", precum si un bronz la Cannes Young Lions pentru duo-ul Alex Strimbeanu si Gabriel Gherca. De aceea, dupa o perioada de pregatire si "testare", am considerat ca este momentul sa lansam "oficial" blog-ul Grey.

Pornind de la ecuatia "Grey + IT = Blog", am inceput scrierea primelor posturi despre pasiuni, lucrari, peretii pictati de creativi, pitch-uri sau consumatorul contemporan. Pe http://grey.ro/blog vrem sa redam o imagine cat mai fidela a agentiei noastre, infatisand atat profesionalismul cu care tratam relatia cu clientul, produsul si consumatorul, cat si micile noastre naivitati, pasiuni si obsesii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related