Bronz pentru Grey Bucuresti la Cannes Young Lions

Anul acesta, Grey Bucuresti a primit certificarea creativitatii atat in cadrul competitiei Cannes Young Lions, cat si in sectiunea Outdoor Cannes Lions.
Cannes Young Lions a premiat Grey Bucuresti cu un Bronz acordat echipei formate din Alex Strimbeanu si Gabriel Gherca, pentru un print inovativ. Brief-ul a fost comunicat fiecarei echipe (Art si Copywriter), care a avut la dispozitie 24 de ore ca sa gaseasca o solutie creativa.

Alex Strimbeanu (27 de ani) este Copywriter la Grey Bucuresti de 2 ani, iar Gabriel Gherca (22 de ani) ni s-a alaturat ca Art acum un an. Pentru a stopa fenomenul braconajului prin descurajarea achizitiei de suveniruri facute din animale, echipa noastra a propus o executie surprinzatoare, foarte apreciata pentru impactul sau. Lucrarile au fost jurizate de aceeasi echipa care noteaza si sectiunea de Press Lions la Cannes. In aceasta seara, premiul le va fi inmanat oficial celor doi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related