Infinit Solutions lanseaza o noua campanie online pentru X-Trade Brokers

Dupa un prim val de campanie pe TV (I, II, III) si Internet ce a generat rezultate remarcabile pe segmentul unde activeaza casa de brokeraj, X-Trade Brokers si Infinit Solutions lanseaza o noua campanie online.

Victor Safta, director general XTB :"Am fost placut surprinsi de rezultatele obtinute in urma campaniei dezvoltate impreuna cu Infinit Solutions, mai ales ca ne aflam intr-o perioada economica dificila. Produsul nostru nu este unul obisnuit, iar publicul nostru este unul de nisa. Suntem impresionati de modul in care Infinit Solutions ne-a inteles business-ul, primul val de campanie incheiat recent a generat un flux de clienti mai mare cu peste 200% decat cel estimat initial si suntem siguri ca noua campanie va atrage de asemenea un numar semnificativ de utilizatori. Desfasuram in aceasta perioada un concurs, cel pentru care am lansat impreuna campania, prin care vom acorda ca premii un laptop si abonamente la Tradethenews.com, instrumente indispensabile fiecarui broker de succes."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related