Infinit Solutions lanseaza o noua campanie online pentru X-Trade Brokers

Dupa un prim val de campanie pe TV (I, II, III) si Internet ce a generat rezultate remarcabile pe segmentul unde activeaza casa de brokeraj, X-Trade Brokers si Infinit Solutions lanseaza o noua campanie online.

Victor Safta, director general XTB :"Am fost placut surprinsi de rezultatele obtinute in urma campaniei dezvoltate impreuna cu Infinit Solutions, mai ales ca ne aflam intr-o perioada economica dificila. Produsul nostru nu este unul obisnuit, iar publicul nostru este unul de nisa. Suntem impresionati de modul in care Infinit Solutions ne-a inteles business-ul, primul val de campanie incheiat recent a generat un flux de clienti mai mare cu peste 200% decat cel estimat initial si suntem siguri ca noua campanie va atrage de asemenea un numar semnificativ de utilizatori. Desfasuram in aceasta perioada un concurs, cel pentru care am lansat impreuna campania, prin care vom acorda ca premii un laptop si abonamente la Tradethenews.com, instrumente indispensabile fiecarui broker de succes."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneRelated