ADfel 2009: Vino sa vezi cele mai tari campanii neconventionale premiate la Clio, Golden Drum, Golden Hammer si ADFEST

ADfel, festivalul de publicitate neconventionala organizat de IQads si 24-FUN in perioada 31 august - 6 septembrie, va gazdui si anul acesta expozitia de lucrari neconventionale - ADfel Galleries.

Pentru al doilea an consecutiv, in holul terasei La Motoare vor fi expuse peste 100 de lucrari care ilustreaza un concept inovativ declinat in executii care ies din tiparele publicitatii conventionale.

Noutatea editiei din acest an este prezenta in expozitie, pe langa creatii neconventionale romanesti, a unui numar important de lucrari internationale premiate la cele mai recente editii ale festivalurilor de publicitate Clio, Golden Drum, Golden Hammer si ADFEST.

Expozitia va fi deschisa publicului pe toata durata festivalului (31 august - 6 septembrie 2009).

ADfel, singurul eveniment autohton dedicat publicitatii neconventionale, organizat de IQads si 24-FUN, revine intre 31 august si 6 septembrie pe terasa La Motoare, din Teatrul National Bucuresti. In programul festivalului au fost anuntate "Ziua Reciclarii", care se va incheia cu "Recycle Music Party", Concursul de parodii Grand Spoof, Atelierele ADfel si expozitia de creatii neconvetionale ADfel Galleries.

Avand o audienta de peste 150.000 de unici lunar, IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea, parte din F5, compania de web a trustului Realitatea-Catavencu. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK (www.smark.ro), comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Un brand foarte prezent, un sprijin pentru dezvoltarea si diversificarea peisajului cultural urban, ghidul saptamanal 24-FUN, binecunoscut in toate centrele urbane din Romania a implinit in iunie 5 ani de prezenta neintrerupta in piata nationala de entertainment. Reteaua 24-FUN are acoperire nationala pentru 20 de orase cu 12 editii locale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related