Eurisko si ASE lanseaza primul program de studii imobiliare

Eurisko are placerea sa anunte lansarea primului program de studii imobiliare din Romania: "Programul de Masterat Economia Proprietatilor Imobiliare - Partener Eurisko".
Acest masterat este initiat de Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE), Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, in parteneriat cu Eurisko, liderul pietei locale de consultanta si intermediere imobiliara, programul propunandu-si sa ofere o pregatire specializata in domeniul analizei si evaluarii imobiliare in Romania.
Piata imobiliara romaneasca este una dintre cele mai dinamice din intreg sectorul economic, insa, nu exista nici un program autorizat de studii in acest domeniu. "In conditiile in care peste 200.000 de persoane lucreaza in domeniul tranzactilor imobiliare, conform statisticilor oficiale, am decis sa ne implicam printr-un program de responsabilitate sociala, in lansarea primului masterat care va forma specialisti in domeniul imobiliar", declara Despina Ponomarenco, responsabil marketing & comunicare in cadrul Eurisko.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related