Lowe reprezinta Romania la cea de-a V-a Conferinta Internationala de Comunicare Sociala, la Milano

Gazduita pe 27 octombrie 2009, de Universitatea din Milano, cea de-a V-a Conferinta Internationala de Comunicare Sociala este organizata de Fondazione Pubblicità Progresso, o organizatie non-guvernamentala ce isi propune incurajarea activismului social si educarea comunitatii advertiserilor cu privire la puterea mesajelor "publicitare" in sustinerea cauzelor sociale.

In Italia, dar si pe plan international, organizatia este "sinonima" cu notiunea de social advertising.

Steve Clay - Executive Creative Director la Lowe & Partners Romania, reprezinta agentia la aceasta reuniune, urmand a participa la o dezbatere pe marginea celor mai bune campanii sociale realizate in ultimii ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated