Steve Clay este noul Executive Creative Director de la Lowe & Partners

Premiat la D&AD, Cannes, One Show, One Show Design, CLIO, London International Awards, New York Festivals, John Caples, Communication Arts, AdFest si Spikes, Clay isi propune sa imprime un nou tonus produsului creativ Lowe:

"Cred ca exista un standard world-class in advertising care ne ofera sansa unui start egal indiferent daca gandim campanii pentru Statele Unite, Asia sau Europa Centrala, pentru piete supradezvoltate sau pentru piete emergente. Acest standard este eficienta. Subscriu unei strategii creative business oriented fundamentata pe nevoile clientului si focalizata pe dezvoltarea business-ului. Clientii care cresc prin munca noastra creativa sunt cel mai mare reward; iar succesul lor se rasfrange, evident, in succesul nostru." spune Clay.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related