Steve Clay este noul Executive Creative Director de la Lowe & Partners

Premiat la D&AD, Cannes, One Show, One Show Design, CLIO, London International Awards, New York Festivals, John Caples, Communication Arts, AdFest si Spikes, Clay isi propune sa imprime un nou tonus produsului creativ Lowe:

"Cred ca exista un standard world-class in advertising care ne ofera sansa unui start egal indiferent daca gandim campanii pentru Statele Unite, Asia sau Europa Centrala, pentru piete supradezvoltate sau pentru piete emergente. Acest standard este eficienta. Subscriu unei strategii creative business oriented fundamentata pe nevoile clientului si focalizata pe dezvoltarea business-ului. Clientii care cresc prin munca noastra creativa sunt cel mai mare reward; iar succesul lor se rasfrange, evident, in succesul nostru." spune Clay.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie, consultanta de media si new media. Initiative este... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated