Contul Volkswagen este acum in portofoliul DDB Bucuresti

DDB Bucuresti a preluat din aprilie 2010, in urma unui pitch local, contul Volkswagen, atat autoturisme cat si vehicule comerciale. Campania denumita "Jetta. Pare scumpa dar nu este." si lansarea noului Touareg sunt primele initiative de comunicare desfasurate de catre DDB Bucuresti impreuna cu echipa de marketing de la Porsche Romania.

Valentin Golban, Account Director la DDB Bucuresti, a declarat: "Volkswagen este brand-ul pentru care orice agentie de publicitate din lume si-ar dori sa lucreze. Noi intentionam sa facem memorabila colaborarea. Acest lucru va fi cu atat mai usor, cu cat "the magic is in the product," asa cum spunea Bill Bernbach odata."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related