Golden Hammer 2010 si-a anuntat castigatorii

Au fost desemnati castigatorii Golden Hammer, editia din 2010 a festivalului international de publicitate avand loc intre 10-11 iunie, la Riga, potrivit site-ului oficial.

Premiile speciale au fost castigate de Ogilvy - Reteaua Anului si Ogilvy Romania, Leo Burnett Moscova si Kinograf - distinse in sectiunile "Creativity Case", "Media folder", respectiv "Access key" cu titlu de Agentia Anului.

In categoria TV trofeele Gold au fost adjudecate de Saatchi&Saatchi, Africa de Sud si TBWA Helsinki, cea din urma fiind si castigatoarea Grand Prix-ului in sectiune. In categoria Print agentiile premiate cu Aur au fost Ogilvy&Mather Romania, Saatchi&Saatchi Romania. Agentia Saatchi & Saatchi Russia a fost singura castigatoare de Aur in sectiunea Outdoor Posters.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related