European Excellence Awards: sapte agentii romanesti sunt pe shortlist

European Excellence Awards 2009 si-a desemnat finalistii. Pe shortlist se regasesc agentiile romanesti: GMP PR, Lowe PR, McCann PR, Ogilvy Group, Pleon Graffiti, Point Public Affairs, The Practice, potrivit organizatorilor competitiei.

Nominalizarile sunt urmatoarele:
GMP Public Relations
Pepsi Lipton International: "Lipton Raspberry Launch" (Best Campaig, Launch)
Sensi Blu Foundation: "Home is not a prison" (Non-Profit Organisations)
Itsy Bitsy Radio: "Reading makes you grow" (Entertainment & Culture)

Lowe PR
The Royal Bank of Scottland: ABN AMRO Romania becomes RBS Romania (Change Communication)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related