Mmd este nominalizata la European Excellence Awards 2007

Agentia de comunicare Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants, unul dintre liderii in domeniul consultantei in comunicare din Romania, a fost nominalizata la categoria "National & Regional campaigns - Southeast Europe" din cadrul primei editii a European Excellence Awards pentru campania de PR a ING Fond de pensii in Romania.
Campania intensiva elaborata si implementata de echipa Mmd Romania a fost lansata pe 1 martie si va continua pana in ianuarie 2008. Rezultatele preliminare arata ca ING Fond de pensii a devenit lider detasat atat din punctul de vedere al acoperirii in presa cat si in ceea ce priveste numarul de contracte semnate - mai mult de 1000 de articole despre pensiile private oferite de ING au fost deja publicate si aproximativ 15.000 de noi clienti opteaza zilnic pentru o pensie privata ING. Numarul de contracte a depasit 760,000 din totalul de piata estimat la trei milioane de contribuabili.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related