2 nominalizari la "European Excellence Awards" pentru Ogilvy Group

Ogilvy Group Romania este finalista a competitiei "European Excellence Awards", avand 2 nominalizari in finala.

European Excellence Awards - aflat in acest an la cea de a doua sa editie - este festivalul ce recunoaste si premiaza realizarile remarcabile ale profesionistilor din domeniul comunicarii.

Campania Petrom - "Resurse pentru viitor" realizata de catre Ogilvy Group Romania a fost nominalizata atat in finala categoriei "Energy" cat si in cea a categoriei "National and Regional Campaigns - Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bosnia-Hertegovina".

Proiectul "Resurse pentru viitor" face parte din programul de responsabilitate sociala dezvoltat de Petrom impreuna cu Ogilvy Group - "Respect pentru viitor" si urmareste sa educe publicul larg in spiritul responsabilitatii si al unui mod rational de folosire a resurselor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related