Cea mai buna campanie de mediu si ecologie la European Excellence Awards: "Biodiversity. We are all in this together", semnata Ogilvy Group Belgia

"Biodiversitatea. Contam unii pe altii", campania pan-europeana de educare asupra importantei biodiversitatii initiata de Directia Generala pentru Mediu a Comisiei Europene si dezvoltata de Ogilvy Group Belgia, a castigat premiul pentru cea mai buna campanie de mediu si ecologie in cadrul European Excellence Awards, informeaza un comunicat Ogilvy Public Relations Bucuresti. Campania a fost implementata cu ajutorul birourilor Ogilvy Public Relations din Romania, Olanda, Spania, Italia, Bulgaria, Polonia si Belgia.

Campania de comunicare integrata si-a propus explicarea interdependentei intre biodiversitate si calitatea vietii oamenilor. Conexiunea dintre oameni, animale si plante a fost simbolizata de un lant de mesaje care sa exemplifice grafic si verbal riscurile disparitiei biodiversitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated