Richard Houghton, Stephen Davies si Alan Parker participa la a 5-a editie PR Forum

Richard Houghton (Partner, Carrot Communications Londra), Stephen Davies (Consultant, 3W PR) si Alan Parker (Head of Digital, GolinHarris) vor vorbi despre comunicarea corporativa si relatiile publice la a cincea editie PR Forum, care va avea loc intre 15 si 16 martie, la JW Marriott, informeaza un comunicat al organizatorului Evensys.

Alaturi de cei 3 invitati internationali vor participa si specialisti de la agentiile GMP PR, Image PR, Ogilvy PR, Saatchi & Saatchi PR, Grafitti PR si Headvertising, dar si specialisti din companii precum Ursus Breweries, McDonald's Romania, Coca-Cola Hellenic Romania, UniCredit Tiriac, Henkel Romania, BCR si Revista Tabu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneRelated