Richard Houghton, Stephen Davies si Alan Parker participa la a 5-a editie PR Forum

Richard Houghton (Partner, Carrot Communications Londra), Stephen Davies (Consultant, 3W PR) si Alan Parker (Head of Digital, GolinHarris) vor vorbi despre comunicarea corporativa si relatiile publice la a cincea editie PR Forum, care va avea loc intre 15 si 16 martie, la JW Marriott, informeaza un comunicat al organizatorului Evensys.

Alaturi de cei 3 invitati internationali vor participa si specialisti de la agentiile GMP PR, Image PR, Ogilvy PR, Saatchi & Saatchi PR, Grafitti PR si Headvertising, dar si specialisti din companii precum Ursus Breweries, McDonald's Romania, Coca-Cola Hellenic Romania, UniCredit Tiriac, Henkel Romania, BCR si Revista Tabu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related