Richard Houghton, Stephen Davies si Alan Parker participa la a 5-a editie PR Forum

Richard Houghton (Partner, Carrot Communications Londra), Stephen Davies (Consultant, 3W PR) si Alan Parker (Head of Digital, GolinHarris) vor vorbi despre comunicarea corporativa si relatiile publice la a cincea editie PR Forum, care va avea loc intre 15 si 16 martie, la JW Marriott, informeaza un comunicat al organizatorului Evensys.

Alaturi de cei 3 invitati internationali vor participa si specialisti de la agentiile GMP PR, Image PR, Ogilvy PR, Saatchi & Saatchi PR, Grafitti PR si Headvertising, dar si specialisti din companii precum Ursus Breweries, McDonald's Romania, Coca-Cola Hellenic Romania, UniCredit Tiriac, Henkel Romania, BCR si Revista Tabu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related