Fosta angajata a Asociatiei Daneze de Publicitate, Eleonore af Schaumvurg-Lippe devine noul director executiv UAPR

Fosta angajata a Asociatiei Daneze de Publicitate, Eleonore af Schaumvurg-Lippe devine noul director executiv UAPR

Eleonore af Schaumvurg-Lippe, fosta angajata a Asociatiei Daneze de Publicitate, a devenit noul director executiv al Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania, informeaza un comunicat emis de Saatchi&Saatchi PR.

Cu o diploma post-universitara in Administrarea Afacerilor la Copenhagen Business School si o specializare in design multimedia si marketing, Eleonore af Schaumvurg-Lippe are rolul de a implementa o noua strategie pentru organizatie.

„Sunt incantata sa fac parte din UAPR si sunt recunoscatoare pentru primirea buna pe care mi-au facut-o membrii UAPR, Radu Florescu si membrii Consiliului Director. Sunt nerabdatoare sa intaresc pozitia UAPR si a industriei de publicitate din Romania prin experienta dobandita pe piata din Danemarca. Scopul meu este de a creste transparenta si standardele industriei instruind si atragand oameni noi, de a mari capacitatea de auto-reglementare a industriei si de a pune Romania pe harta internationala prin deschiderea catre colaborari cu alte tari”, declar Eleonore af Schaumburg-Lippe (Director Executiv, UAPR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related