Senior Interactive si-a extins departamentul de creatie si strategie la 9 oameni

Cu o cifra de afaceri de 1,08 milioane Euro in 2009 si o estimare de 1,2 milioane in 2010, Senior Interactive, agentia interactiva cu 7 ani de existenta pe piata, anunta extinderea departamentului de creatie si strategie. Din actuala echipa fac parte 2 Copywriteri, 2 Art Directori, 1 Web Designer, 2 Planneri, 1 om de social media si Directorul de Creatie.

Virgiliu Andone, Director de Creatie, este cel care a reunit si conduce actuala echipa de creativi de la Senior Interactive. Colaborand din exterior, la inceputul acestui an, pentru pitch-ul de comunicare online Orange, Virgiliu a acceptat postul de Director de Creatie dupa ce contul a fost castigat de Senior Interactive in iunie 2010. Virgiliu are o experienta de 14 ani ca Art Director. A avut propria agentie in ’96, apoi a lucrat la D’Arcy, a fost Director de Creatie la Tempo, Head of Art la Scala si la DDB si Art Director la Leo Burnett timp de 3 luni, chiar inainte sa accepte postul de Director de Creatie la Senior.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related