Senior Interactive si-a extins departamentul de creatie si strategie la 9 oameni

Cu o cifra de afaceri de 1,08 milioane Euro in 2009 si o estimare de 1,2 milioane in 2010, Senior Interactive, agentia interactiva cu 7 ani de existenta pe piata, anunta extinderea departamentului de creatie si strategie. Din actuala echipa fac parte 2 Copywriteri, 2 Art Directori, 1 Web Designer, 2 Planneri, 1 om de social media si Directorul de Creatie.

Virgiliu Andone, Director de Creatie, este cel care a reunit si conduce actuala echipa de creativi de la Senior Interactive. Colaborand din exterior, la inceputul acestui an, pentru pitch-ul de comunicare online Orange, Virgiliu a acceptat postul de Director de Creatie dupa ce contul a fost castigat de Senior Interactive in iunie 2010. Virgiliu are o experienta de 14 ani ca Art Director. A avut propria agentie in ’96, apoi a lucrat la D’Arcy, a fost Director de Creatie la Tempo, Head of Art la Scala si la DDB si Art Director la Leo Burnett timp de 3 luni, chiar inainte sa accepte postul de Director de Creatie la Senior.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related