Scala JWT si RMG Connect Romania isi dezvolta echipa de management

In contextul schimbarii corporatiste implementate in toata lumea de WPP Powerhouse Agency Network JWT si cu scopul de a dezvolta afacerea din Romania, agentia de publicitate Scala JWT l-a numit pe Matthew Dezzani, Business Development Director al Grupului si Managing Director al RMG Connect, divizia de BTL a Scala JWT.

"Acum se intampla foarte multe lucruri in Romania, in industria noastra. In cei 13 ani de cand cunosc aceasta tara nu am vazut niciodata atata creativitate pe piata ca acum. Sunt foarte entuziasmat ca lucrez cu Scala JWT pentru a dezvolta RMG si produsul creativ al Agentiei" a spus Matthew Dezzani.
Dupa ce a condus Bates Kuwait timp de 6 ani, Dezzani a hotarat sa se intoarca in Romania pentru a intari echipa Scala JWT si RMG Connect. Responsabilitatile lui constau, in special, in dezvoltarea directiilor strategice ale Agentiei. Dezzani este sprijinit de o echipa puternica in Romania. El va lucra alaturi de Chief Creative Officer Mark Walton, director de creatie cu vasta experienta in domeniu si cu multe premii internationale in portofoliu. Mark a facut publicitate pe trei continente, ocupandu-se de branduri mari precum: General Motors, Xerox, Unilever, Nestle si Procter & Gamble.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related