Httpool lanseaza produsul de targetare comportamentala predictiva "Httpool Behavioural"

Httpool Romania lanseaza un nou produs pe piata de publicitate online din Romania: Httpool Behavioural, cel mai dezvoltat sistem menit sa-i ajute pe utilizatorii de internet sa primeasca mai multe reclame la produse din aria lor de interes, iar pe advertiseri sa-si livreze mesajele doar catre publicul-tinta relevant pentru produsul lor. Astfel, advertiserii vor avea o crestere a eficientei campaniilor de publicitate online.

"Prin intermediul Httpool Behavioural, mesajul publicitar ajunge doar la consumatorul care se pliaza pe profilul publicului tinta al unei companii, indiferent de site-ul pe care il viziteaza, cu conditia ca acesta sa fie in sistemul Httpool Behavioural.Astfel, un utilizator barbat care ajunge pe un site dedicat femeilor va fi reperat, iar server-ul continand bannere publicitare Httpool Behavioural ii va afisa o reclama la un produs sau serviciu care-l intereseaza in locul unei reclame la, sa zicem, anticonceptionale", declara Laurentiu Pop, Deputy Managing Director Httpool Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related