Initiative are o noua formula manageriala

Dupa mai bine de 14 ani alaturi de Initiative, din care opt petrecuti la conducerea agentiei, Octav Popescu devine Vicepresedinte Initiative urmand sa coordoneze operatiunile de media si digital la nivelul intregului grup.

Noul Managing Director al agentiei este Steve Dallas, unul dintre cei mai buni specialisi internationali in media.

"Dupa mai bine de 14 ani in care prin eforturile si devotamentul sau a propulsat Initiative in topul celor mai bune agentii din Romania, Octav isi extinde atributiile la nivel de grup, urmand a juca un rol esential in supervizarea operatiunilor de media si conexe pentru toate agentiile noastre.Este o recunoastere a meritelor sale si o noua provocare dorita de Octav. Steve Dallas, unul dintre cei mai buni profesionisti de media, preia incepand de astazi conducerea echipei Initiative. Am certitudinea ca vom continua sa facem lucruri importante impreuna!" declara Veronica Savanciuc, Presedinte Initiative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related