Speakeri la al doilea seminar "How to win an Effie": Sorin Psatta, Razvan Matasel si Stefan Stroe

Al doilea seminar “How to win an Effie” de anul acesta are loc vineri, 6 mai, la sediul IAA, incepand cu ora 11. Vor fi prezenti Sorin Psatta (Integrated Communication Director, Graffiti BBDO), Razvan Matasel (Managing Partner, Arsenoaiei&Matasel) si Stefan Stroe (Independent Brand Strategist), care vor vorbi despre experienta lor legata de scrierea cazurilor si despre participarea in juriul competitiei, informeaza un comunicat The Institute.

In cadrul seminarului se va discuta despre noutatile acestei editii - introducerea categoriilor "Shopper Marketing" si "Media Efficiency", formatul de 7 pagini si noua structura a formularului “Brief of Efectiveness” - si se vor da detalii despre folosirea sistemului de editare online a acestuia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related