Papaya Advertising semneaza spotul TV pentru lansarea vopselei Innenweiss cu gratar inclus

Spotul TV semnat de Papaya Advertising subliniaza cele 2 beneficii oferite de ambalajul nou al vopselei lavabile Innenweiss cu capac cu gratar inclus: timpul si costurile reduse, informeaza un comunicat emis de Premium PR.

Capacul cu gratar inclus permite dozarea corecta a vopselei, fara a mai fi nevoie de cumpararea unui gratar special, se mentioneaza in comunicat.
“Campania TV aduce din nou in atentia consumatorilor calitatile deosebite ale produsului Innenweiss, iar spotul are rol demonstrativ, aratand, pas cu pas, de ce un astfel de ambalaj reprezinta un beneficiu extrem de practic, pe care il obtii la acelasi pret”, a declarat Robert Tiderle (Creative Director, Papaya Advertising).
Spotul TV este difuzat pana pe 15 iulie, la posturile ProTV, PrimaTV, Digi Sport, KanalD, NationalTV, Etno, Discovery, Sport.ro, FavoritTV.
Din partea agentiei Papaya Advertising, echipa care semneaza spotul TV este compusa din: Robert Tiderle (Creative Director), Dana Stefan (Account Manager), Petru Cuciuc (Senior Art Director), Dragos Raicu (Copywriter) si Ionut Tache (Production Manager).
Agentia de media este Mediacom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related