Castigatorii Cannes Lions 2011 anuntati la ceremonia finala

In cadrul ceremoniei finale de la Cannes Lions International Festival of Creativity s-au decernat premiile in categoriile: Film, Film Craft, Creative Effectiveness si Titanium and Integrated.

Dintre cele 3.310 inscriere in categoria Film, juriul, prezidat de Tony Granger (Global Chief Creative Officer la Y&R) a inclus in shortlist 299 de inscrieri, dintre care 4 au fost premiate cu Gold, 30 cu Silver, 57 cu Bronze Lions. Film Grand Prix-ul a fost acordat agentiei Wieden+Kennedy Amsterdam, Olanda pentru "Write the Future” creata pentru Nike.

Cea de-a doua editie a Film Craft Lions a inregistrat 1.322 de inscrieri. Presedintele juriului Keith Rose (Director, Velocity Films) si juriul au adaugat la shortlist 116 inscriere si au acordat 12 Gold, 17 Silver, si 24 Bronze Lions. Droga5 New York, USA a fost premiata cu Film Craft Grand Prix pentru campania Puma "Athtlete After Hours”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated