Frank semneaza campania de lansare Olympus: "Experti in lactate de calitate"

Frank semneaza campania de lansare Olympus: "Experti in lactate de calitate"

Frank a realizat campania “Experti in lactate de calitate” destinata promovarii iaurtului Oly si a branzei telemea Olympos, aceasta fiind prima actiune de promovare a companiei pe piata romaneasca, informeaza un comunicat emis de Oxygen PR. Campania, care se va desfasura in perioada 8 - 31 iulie, este promovata prin doua spoturi TV, unul pentru promovarea iartului si unul pentru promovarea branzei telemea.

De asemenea, Frank a dezvoltat si numele de brand Oly, care a fost derivat din brandul umbrela Olympus. Frank a creat si ambalajele gamelor de iaurt, lapte si smantana pe care se va regasi brandul Oly.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related