Jacobs Ice Coffee versus Nescafe Frappe. Ce alegem vara si de ce?

Jacobs Ice Coffee versus Nescafe Frappe. Ce alegem vara si de ce?

Cofeina si gustul de cafea nu sunt doar pentru diminetile de iarna incepute prea devreme. Am nevoie de ele si intr-o dup-amiaza torida de vara. Traditia e ca doza obligatorie sa intre la prima ora. Eu m-am gandit sa-mi iau doza pe la 19:31. Mai ramane dilema: Jacobs Ice Coffee sau Nescafe Frappe?

Spotul Jacobs Ice Coffee - “Pool Party” prezinta "viitorul diafilm al verii trecute" cu un voice over care vorbeste despre lucruri care nu s-au intamplat inca. Imaginile arata niste detalii pe care naratorul nu a apucat sa le traiasca deocamdata, dar pe care publicul le vede in fata ochilor (tipul crede ca se va arunca in piscina dar e aruncat de ceialalti in piscina, ca va bea ceva cu multa gheata dar gheata ii e turnata in cap).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Semiramid Tismaneanu
acum 12 ani
Am si eu o curiozitate: tu... ai vazut mai multe reclame, asa, in general, inainte sa le vezi pe astea? Sau le-ai luat in ordine cronologica si-abia ai ajuns la alea din anii '50, in care ce se intampla in realitate se "da si la televizor la publicitate"? Intreb destul de serios, intrucat ma fascineaza de-a dreptul punerea problemelor la modul "... protagonistul nu poate sa anticipeze ce produs va folosi barmanul pentru frappe-ul lui (...) inseamna ca ce urmeaza sa bea la strand nu e neaparat un Jacobs Ice Coffee." Ideea de conventie iti spune ceva sau esti o impatimita a realismului dus la extrem? Adica, sper ca nu te-ai revoltat violent la gandul ca de fapt oamenii aia care imbraca o anumita pereche de jeansi n-au sa prea poata trece chiar prin toti peretii aia (ca sa nu mai zic si de lungimea casei prin care alearga ei, care - aoleou! - chiar nu se poate in realitate). Asta ca sa dau doar un mic exemplu din vechime, primul care-mi vine acum in cap. A, si hai sa-ti mai vand un pont - urmand firul "logicii" de care te agati, eu unul sunt convins ca acea piscina era locatie exclusiva Jacobs. Ce zici, merge? Iti mai linisteste din framantarile altfel foarte relevante?...
Roxana Danaila
acum 12 ani
:)))))ah bun. deci nu mi s-a părut mie



Branded


Related