Concursul "Cautam negociator de preturi!": 3000 de conturi noi pe site-ul Mega Image in prima saptamana

Concursul lansat de Interactions pe site-ul Mega Image premiaza pana pe 12 octombrie utilizatorii care se dovedesc a fi cei mai buni negociatori de preturi. Astfel, cei care au cont pe site-ul Mega Image si apreciaza cel mai bine care este pretul din magazinele Mega Image pentru produsele prezentate zilnic pe site sunt rasplatiti cu premii in bani, sub forma unor prime.

 

"Prin campanie vrem sa subliniem ca Mega Image negociaza tot timpul pentru tine preturi mici la produsele sale. Am ales sa dramatizam asta printr-un concurs prin care consumatorul sa inteleaga acest mesaj simuland chiar el un proces de negociere. In plus, este o metoda foarte buna de a comunica preturile unor produse... dupa ce omul a incercat sa negocieze un pret mai mic, sigur il va retine pe cel din magazine :). Ca intotdeauna, poti trisa consultand preturile din Mega Image, pentru a te inspira cam pe unde sa te opresti cu negocierea", a spus Adrian Alexandrescu (Managing Director, Interactions).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related