eMAG si Vodafone au lansat concursul Reteaua 3

eMAG si Vodafone au lansat pe 20 septembrie concursul Reteaua 3, prin intermediul caruia se continua campania de informare a participantilor cu privire la activitatile online in general si comertul online in special, potrivit unei informari din partea SmartPoint. Concursul se desfasoara pe o perioada de 12 saptamani, iar printre premiile acordate castigatorilor se numara si suma de 100.000 Euro (cash).

Reteaua 3, un concurs de cultura generala despre tehnologie, se desfasoara pe harta Romaniei, pusa la dispozitie de Google Maps. Pentru a participa, jucatorii trebuie sa isi plaseze antene de acces la internet, sa le intretina si sa le creasca nivelul de acoperire. Pentru a castiga credite de joc, participantii pot raspunde la quizuri zilnice sau pot provoca ceilalti competitori la quizuri contracronometru, cel mai bun dintre cei doi castigand credite de joc de la celalalt.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related