Prin Bucuresti, neconventionale la Bulivar

Fie ca locuiesc in centru sau mai prin cartierele-dormitor, bucurestenii tot au avut parte de cateva campanii neconventionale in ultimul an.

Cand  auzi ca esti invitat la "SemiNUD Party", la ce fel de eveniment te gandesti? Pun pariu ca nu la startul reducerilor estivale pentru un magazin de haine. Cand esti "cel mai dezinhibat brand de fashion", nu poti sa anunti sec o promotie la care primii 100 de vizitatori primesc haine gratis. Asa ca faci un eveniment ca "SemiNUD Party", o nebunie care s-a mai intamplat prin Madrid, Barcelona, Londra, New York, Berlin sau Lisabona, la care primii 100 de clienti care vin imbracati doar cu lenjerie intima la magazinul Desigual primesc gratuit o tinuta completa Desigual. Dar nu vii dezbracat (ma rog, semi) si te ascunzi in cabinele de proba! Nu. Timp de o ora, in magazin a fost chiar o petrecere, cu oameni in lenjerie intima dansand si cantand pe ritmuri diverse in timp ce alegeau din creatiile Desigual. si daca va gandeati ca romanii sunt prea conformisti pentru asemenea provocari, va spun ca au venit la eveniment peste 200 de oameni. Si da, doar 100 dintre ei au primit haine noi cu care sa se intoarca acasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related