Elita sarbatoreste Craciunul cu Brands&Bears

Ultimul spot Elita, realizat de Brands&Bears, este un spot de imagine care aduce in casele romanilor, impreuna cu savoarea cafelei, magia sarbatorilor de iarna. Elita trezeste in fiecare dintre noi spiritul unui Craciun de poveste.

Pregatirea cafelei este un adevarat ritual pentru noi toti. De sarbatori, prepararea Elita starneste, cu fiecare gest, cate un moment aparte, magic: aprinderea focului pentru pregatirea cafelei 'aprinde' feeric tot orasul; presararea cafelei in ibric declanseaza ninsoarea, iar umplerea cestilor cu cafea aduce in casa bogatia Craciunului!

"Clientul si-a dorit un spot de sezon care sa vorbeasca despre cafeaua perfecta pentru Craciun. Aveam din start doua ingrediente: cafeaua si Craciunul. Trebuia sa alegem intre o abordare zburdalnica si una emotionala, iar in fata unui consumator preponderent feminin, orientat catre familie, cel de-al treilea ingredient a venit natural: emotia. Am cautat sa legam un element unic al produsului de sarbatoarea Craciunului, iar modul de preparare, la ibric, s-a dovedit foarte ofertant pentru povestea acestui spot", spune Toni Bunaiasu, copywriter la Brands&Bears.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related