Evenimentul "La Vie en Rose" (Craiova) din cadrul Campaniei Avon pentru Sanatatea Sanilor a atras peste 2000 de participanti

Peste 2000 de femei au partcipat la evenimentul organizat de pastel din cadrul campaniei AVON pentru Sanatatea Femeilor - "Afla ca esti bine”, informeaza un comunicat emis de agentie. Evenimentul, care a avut loc in Piata Mihai Viteazul (Craiova) pe 1 octombrie, a fost realizat pe conceptul "La vie en Rose” introdus de pastel in 2011, trasformand asftel cunoscutul Mars Roz.

Conceptul transmite mesajul ca femeile se pot bucura de viata, de cei dragi si de lucrurile frumoase din jurul lor atat timp cat sunt sanatoase. Alte evenimente apartinand Campaniei pentru Sanatatea Sanilor vor avea loc in aceasta toamna la Craiova si Timisoara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pastel

pastel este o agentie de comunicare independenta, cu o istorie de peste 10 ani pe piata, care ofera experiente de brand integrate. La pastel credem ca ideile de succes sunt idei integrate. Acestea au puterea de a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated