Toni Segarra, presedintele ADC*RO Awards

Toni Segarra, Executive Creative Director al agentiei *S,C,P,F… Barcelona va veni la Bucuresti in calitate de presedinte al juriului ADC*RO Awards pentru a evalua lucrarile inscrise si pentru a stabili castigatorii competitiei, informeaza un comunicat emis de The Institute.

Toni Segarra si-a inceput cariera in publicitate in 1985, cand a fondat impreuna cu fratele sau studioul Vinizius. Prima agentie mare in care a lucrat a fost Vizeversa. Apoi a fost Director de Creatte Contrapunto/Madrid, Partener Fondator al Casadevall Pedreno SPR si a condus departamentul de creatie Delvico Bates – care a castigat, dupa venirea acestuia, cele mai multe trofee dintre agentiile spaniole. In 1996 a fondat agentia *S, C, P, F… alaturi de Luis Cuesta, Felix Fernandez de Castro si Ignasi Puig.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related