Toni Segarra, presedintele ADC*RO Awards

Toni Segarra, Executive Creative Director al agentiei *S,C,P,F… Barcelona va veni la Bucuresti in calitate de presedinte al juriului ADC*RO Awards pentru a evalua lucrarile inscrise si pentru a stabili castigatorii competitiei, informeaza un comunicat emis de The Institute.

Toni Segarra si-a inceput cariera in publicitate in 1985, cand a fondat impreuna cu fratele sau studioul Vinizius. Prima agentie mare in care a lucrat a fost Vizeversa. Apoi a fost Director de Creatte Contrapunto/Madrid, Partener Fondator al Casadevall Pedreno SPR si a condus departamentul de creatie Delvico Bates – care a castigat, dupa venirea acestuia, cele mai multe trofee dintre agentiile spaniole. In 1996 a fondat agentia *S, C, P, F… alaturi de Luis Cuesta, Felix Fernandez de Castro si Ignasi Puig.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related