AdPrint - echipe de creatie din 16 tari europene si-au inscris lucrari in festival

Inscrierile pentru AdPrint Festival s-au incheiat pe data de 20 ianuarie. Agentii de publicitate din 15 tari isi regasesc echipe de creatie inregistrate cu lucrari in unicul festival european dedicat exclusiv print-ului ce se va desfasura intre 2 si 5 februarie la Brasov.

AdPrint va gazdui lucrari a 112 echipe de creatie din Austria, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina. Participa 62 de echipe de creatie apartinand unui numar de 21 de agentii din strainatate si 50 de echipe reprezentand 20 de agentii de publicitate romanesti. Pe lista agentiilor din strainatate figureaza urmatoarele nume: TBWAParis Franta, FCB Austria, Ogilvy & Mather Belgia, Publicis Conseil Franta, Ashley & Holmes Bulgaria, TF Marketing Croatia, Scholz & Friends Germania, Red Cell Germania, Lorenzo Marini & Associati Italia, McCann Erickson Italia, AmbrosioMaoloni Italia, Adv Activa Italia, Scholz & Friends Polonia, Lowe Turcia, Pristop Slovenia, EURO RSCG Ucraina si Publicis United Rusia. Acestor echipe de creatie li se alatura un numar de trei inscrise in festival de OpenAd.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated