Oameni in miscare

Liviu Irimia este noul director de marketing al Interbrew Romania. Inainte de aceasta, Irimia a detinut functii in departamentul de marketing si a obtinut importante succese la Beiersdorf Romania si Nestlé Romania. Avand o exeprienta de 12 ani in marketing si vanzari, Irimia are experienta necesara, talentul si cunostintele pentru a continua dezvoltarea marcilor de success ale Interbrew Romania: Bergenbier, Stella Artois, Beck's si Noroc. Irimia a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si printre hobby-urile lui se numara: sportul, muzica si lectura.

Dana Iordache s-a alaturat echipei din Romania a PepsiCo International pe pozitia de Senior Brand Manager. Dana are peste 4 ani de experienta pe segmentul bunurilor de larg consum, activitatea ei anterioara incluzand administrarea si coordonarea activitatilor de marketing pe branduri bine cunoscute pe piata din Romania (Hochland, Meggle, Campina). In pozitia anterior detinuta, Dana a dobandit competente si experienta atat in proiecte de ATL cat si de BTL, lucrand insa si la dezvoltarea strategiilor de distributie si a proiectelor de trade marketing. In noua pozitie din cadrul echipei PepsiCo International ea va fi implicata in derularea activitatilor de marketing pentru Romania si Bulgaria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related