Wunderman semneaza lansarea magazinului-concept Heidi ChocoWorld

Wunderman a administrat lansarea ChocoWorld, primul magazin – concept Heidi in Romania, informeaza un comunicat emis de agentie. Cele trei evenimente de inaugurare au constituit punctul principal al campaniei. Wunderman a oferit servicii de PR, creatie si event management.

Heidi ChocoWorld, situat langa fabrica de ciocolata din Pantelimon, este conceput ca o ambasada a brandului Heidi. Magazinul ofera consumatorilor posibilitatea de a cumpara produsele preferate, dar si de a crea ciocolata dupa reteta personala.

"Ne-a facut mare placere sa dezvoltam campania de lansare a ChocoWorld. Am avut de-a face cu un proiect inovativ care ofera un serviciu unic pe piata din Romania, iar acest lucru ne-a stimulat creativitatea si ingeniozitatea. De la invelirea magazinului in staniol si inaugurarea lui asa cum faci cu orice ciocolata, rupand ambalajul, pana la invitatiile sub forma de cutii de ciocolata cu numele celor invitati, ne-a placut sa mergem pe declinari care au exprimat cel mai bine ideea de ciocolata personalizata. Ne-am dorit ca in felul acesta sa promovam principalul serviciu pe care ChocoWorld il ofera si speram ca am reusit", a declarat Mihaela Muresanu (PR Director, Wunderman).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related