5 premii la editia din vara a "Semi Annual Design Contest" din cadrul American Design Awards pentru AMPRO Design

AMPRO Design a obtinut 5 premii in cadrul editiei de vara 2011 a "Semi Annual Design Contest" gazduita de American Design Awards, informeaza un comunicat emis de agentie. Agentia a obtinut locul I cu Sushimania si locul III cu Repere (clinica de prim-ajutor) la categoria "Corporate Identity Design", locul II la "Packaging Design" pentru XSnacks, locul I si II la categoria "Self Promotion Design", pentru design-urile "Business Bottle" si "Minidiscul".

"La aceasta editie 'American Design Awards' au fost inscrise 1188 de lucrari. Numai 45 au fost premiate, iar 5 dintre acestea sunt semnate AMPRO Design. Bucuria este mare, mai ales ca aceste premii vin la scurt timp dupa cele doua arginturi obtinute la Pentawards si dupa nominalizarea de la Red Apple Moscova. Astfel, din 2008 si pana in prezent am reusit sa strangem nu mai putin de 15 distinctii internationale in portofoliul Ampro. A fost un an bun si este remarcabil faptul ca suntem apreciati in Statele Unite alaturi de agentii precum Sterling Brands (USA) sau Leo Burnett (Germania)", a declarat Irinel Ionescu (Creative Director&Managing Partner, AMPRO Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related