Ambalajele Aeroma, redesenate de Ampro, premiate la American Design Awards 2017

Ambalajele Aeroma, redesenate de Ampro, premiate la American Design Awards 2017

Noua identitate vizuala a brandului romanesc de odorizante Aeroma, redesenata de Ampro, primeste Certificatul de Excelenta din partea American Package Design Awards.

Din cele peste 2.100 de inscrieri din acest an, un procent foarte selectiv de 15% dintre proiecte - au fost recunoscute ca fiind castigatoare prin acordarea Certificatului de Excelenta.

„Este al 6-lea an consecutiv in care Ampro este premiata la American Design Awards si, cu aceasta noua distinctie, sarbatorim un total 50 de premii internationale. Cred c-am mai zis: e din ce in ce mai dificil sa castigi premii la astfel de competitii.

Lucrurile se misca rapid, companiile de design si branding sunt din ce in ce mai bune. Sunt foarte bucuros ca am castigat cu un brand 100% romanesc, la fel cum ma bucura faptul ca acest proiect este un proiect cofinantat prin BERD ,iar echipa Berd Romania va fi foarte mandra de acest premiu", spune Irinel Ionescu, Creative Partner Ampro.

„Redesign-ul Aeroma a fost un proiect destul de complex si a implicat o redefinire a platformei de brand si o simplificare a arhitecturii de brand, prin realinierea sa la realitatile pietei.

Daca te uiti la piata de odorizante din Romania, primul lucru remarcat este segmentarea excesiva si confuzanta de cele mai multe ori, care nu ajuta nici pe consumator si nici pe producatori. In acest context, ne-a fost destul de clar ca trebuie sa mizam pe claritate, mai precis pe  un singur master brand, astfel castigand vizibilitate in raft si notorietate cu un efort de comunicare semnificativ mai mic”, spune Mihaela Dumitrescu, Client Service Director Ampro.

„Redesign-ul intregii game de odorizante Aeroma a fost un proiect foarte greu pentru societatea noastra dar necesar pentru dezvoltarea brand-ului si tinta de a ajunge cel mai cunoscut brand romanesc de odorizante auto si de casa din Romania. Increderea primita din partea Ampro cat si sustinerea BERD ne-au ajutat sa realizam un produs foarte apreciat vizual, care sa transmita clientului calitatea superioara a produselor Aeroma, plasand produsele marcii noastre la nivelul unor marci recunoscute international.

Rezultatul redesign-ului produselor Aeroma a fost conform asteptarilor noastre primind solutiile dorite si linia de care acest brand are nevoie pentru o dezvoltare sustenabila. Multumim echipei Ampro pentru implicarea totala in acest proiect.” , declara Dl. Cristian Gherghe, Executive Manager Exmobi Company.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related