Internet la viteza maxima - de la Zapp si Ogilvy & Mather

Cica iesi frumos ca omu' la aer curat, iti conectezi laptop-ul la telefonul mobil Zapp, intri imediat pe Internet, dai click sa downloadezi ceva, un fisier mare si… poc! Iti cade laptop-ul pe jos. Cum adica? Pai… viteza mare e de vina! Pentru ca Zapp ofera cel mai rapid Internet mobil la la nivel national.

"Campania-dovada" este semnata de Ogilvy&Mather si include un spot tv, un spot radio, print si outdoor. Mai mult decat atat, toate acestea sunt insotite de o promotie valabila pana la 31 august pentru cei care vor sa testeze rapiditatea Internetului mobil de la Zapp: cablu de date gratuit, ore de acces gratuit la Internet incluse in pretul abonamentului si tarife speciale. Nu de alta, dar sa fie clar. "Intentia noastra a fost sa dezvoltam o campanie al carui mesaj sa fie pe cat simplu pe atat de impact" a declarat Dan Modovan, Creative Director Ogilvy & Mather.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related