Mutare strategica pe piata de branding din Romania

Grapefruit, una dintre cele mai importante agentii de consultanta pentru branding si design interactiv, avand in portofoliu proiecte dezvoltate pentru fime din tara si din toata lumea, si-a deschis un birou in Bucuresti, condus de Stefan Liute, Strategy Director si co-fondator Grapefruit.

Cu o expertiza bogata in domeniul identitati vizuale si a brandingului, Grapefruit s-a impus pe piata cu o reputatie construita intai dincolo de granitele tarii si apoi pe plan national. Deschiderea unui birou in Bucuresti face parte din planul de dezvoltare strategica al companiei, Grapefruit adoptand o noua abordare a pietei nationale, din perspectiva cererii tot mai ridicate venite din partea clientilor locali.
"Cresterea numarului clientilor din Bucuresti si a complexitatii proiectelor pe care le desfasuram impreuna cu ei a impus prezenta noastra permanenta aici", considera Stefan Liute, Strategy Director Grapefruit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related