46 de studenti incep cursurile celei de-a patra editii a Scolii ADC*RO in ianuarie

Dupa doua sesiuni de admitere, Scoala ADC*RO a desemnat cei 46 de studenti care vor urma cursurile celei de-a patra editii. Acestea vor incepe luni, 16 ianuarie 2012 si se vor incheia in aprilie.

Pe parcursul scolii studentii vor participa la 11 seminarii si la 14 tutorate si vor fi ghidati de o serie de directori de creatie din 12 agentii de publicitate din Romania. Cursurile vor fi despre strategie, segmentarea pietei, structura unei agentii de publicitate si vor avea scopul de a-i pregati pe studenti pentru lucrul pe principalele medii de comunicare (TV, Radio, Print, Outdoor, BTL, Online, Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated